Tapetul personalizat – noul trend în casele vedetelor

Fie că este vorba despre cele mai cunoscute nume din online sau vedete din media sau industria muzicală, toate au un punct comun anul acesta.

Vedetele autohtone au ales trendul momentului în designul interior, tapetul personalizat, cu motive variate, fie că au ales să îl pună în camera copilului sau în living, schimbând astfel atmosfera casei, simplu si fără deranj.

Vedete precum Alina Ceusan, Lili Sandu, Sore, Vladimir Drăghia si Alice Cavaleru, Ana si Tudor Ionescu, Cătălin si Livia Bordea, Ana Morodan, Gina Pistol sau Laura Giurcanu au optat pentru a îsi îmbrăca cel puțin un perete în tapet, fie el exotic sau cu un print care să însemne ceva pentru ei, din sutele de modele au ales unul potrivit pentru casele sau apartamentele lor de lux, iar cei de Aesthetic Design, un brand 100% românesc, au livrat si montat rapid.

“Nu stiam ce surpriză as putea să îi pregătesc Ilincăi de ziua ei si am văzut întâmplător pe site-ul celor de la Aesthetic un tapet superb cu balene, preferatele Ilincăi. L-am comandat si a venit foarte repede, cu tot cu montaj, astfel încât când a revenit ea acasă, după o plimbare în parc, era totul gata, iar surpriza ei a fost pe măsură. L-a privit fascinată si este extrem de încântată de el”, povesteste Anamaria Ionescu.

Fie că este vorba de un cadou pentru cel mai mic membru al familiei sau dorința de a schimba decorul casei, tapetul personalizat este cel mai hot trend în zona designului interior.

Cum a luat nastere Aesthetic Kids?

Aesthetic Kids este un proiect realizat de părinţi pentru părinţi şi copiii lor. Oana şi Dragoş Vlădilă au construit brand-ul Aesthetic Kids din dragostea pentru fetiţa lor, Aida. Aici, în colecţiile de tapet personalizat, cu inspiraţie din lumea magică a poveştilor pentru cei mici se regăseşte iubirea lor pentru copii.

Designerii rescriu poveştile copilăriei, aducând la un loc emoţii, culoare şi forme care fac din camerele micuţilor de pretutindeni adevărate regate de vis.
Este o lume a poveştilor pentru cei mici, cât şi pentru cei mari. Căci ce poate fi mai frumos pentru un părinte decât să creeze acel spaţiu magic în care joaca şi dezvoltarea emoţională a copilului său să prindă aripi.

   

Crezul echipei de designeri din spatele Aesthetic Kids este satisfacţia clientului.

Un alt aspect important al colecţiilor de tapet personalizat marca Aesthetic Kids este calitatea materialelor folosite, care respectă cele mai ridicate standarde de calitate în domeniu. Materialul din care este realizat suportul tapetului, cât şi vopselele sunt 100% ecologice, fiind perfect pretabile pentru camerele de copii. In plus, adezivul este nonivaziv.

Orice idee nouă care se poate materializa într-un nou model de tapet, este un cadou făcut de voi celor mici.

Sursa: https://mamicamondena.ro/2020/10/27/tapetul-personalizat-noul-trend-in-casele-vedetelor/

Call Now Button